Пропускане към основното съдържание

Предизвикателство трето: Морето, чайките и сините вълни...уаааау!

Тази страничка от арт-журнала на Джиджи казва всичко за текущото ни предизвикателство. Морето - спокойно или бурно, синьо или зеленикаво, българско или чуждо - то шепти от мидичките и рапанчетата ни. Напомня за себе си всеки път като децата ни се заровят в пясъчника, или пък като изсипем солта в чашата и си правим буря в капка вода. Някои от нас го виждат всеки ден от терасата си - щастливки са. Други пък само мечтаят за него. Трети се върнаха вчера за да идат отново там утре. От които и да сте вие - гмурнете се с нас в морското ни микс медия предизвикателство.



Спонсорът  на нашето морско предизвикателство този месец също е от морето. Това е UAU.BG. Те ще бъдат така мили, да зарадват някой от нашите участници с ваучер на стойност 25 лв.
Ако не ги познавате, и не сте си писали със Нели от Уау, по повод вълнуващите продукти, които те са събрали в магазина си, ето няколко думи от нея:


Здравейте, ние сме магазин Ахава-Варна, но също познати като UAU.BG. Нашият реален магазин отвори врати в далечната 2002 година, а от няколко години стартира и виртуалния ни магазин UAU.BG. Дейността ни в момента се е съсредоточила върху творене на картички, продажба на текстилни панделки, шаблони за рязане и релеф, машини, инструменти и различни по вид крафт, хоби и опаковъчни материали. Като директни вносители, ние се стремим да предлагаме на българския пазар нови и иновативни продукти. Държим на качеството, коректността и красотата! Може да посетите сайта ни на адрес: www.uau.bg

И тъй като в Картишок си имаме момиче от морето избрахме Кали да ви представи и нашия гост дизайнер.

" Здравейте! Може би за никого няма да е изненада, че когато обмисляхме морската тема всички се съгласихме, че Мира, или ...Just me...  трябва да е твореца, който да ни гостува. Все пак тя е една от малкото българки, която си беше потопила ръцете дълбоко в mix media жанра дълго преди той да стане толкова популярен у нас. Нежните и деликатни пана обсипани с невероятно много детайли, които въпреки тяхното разнообразие си хармонират прекрасно, са  запазената и марка, а любимите и ярки цветови комбинации контастират невероятно с нейния мил и скромен нрав. За мен е невероятно удоволствие да я нарека моя приятелка, а вие се насладете на поредния разкош, който е избрала да сподели с вас за вдъхновение!" Кали
Продължавам с морските вдъхновения на Картишочките:

Снежи

Ето и моята поредна страничка от журналът. Морските и океански дълбини не са така богати на детайли и съкровища, но колкото по-дълбоко, толкова по-опасно и интересно. Изследователски дух носи всеки във себе си от самото раждане и колкото по-дълго време го запазим, толкова по-интересен ще е животът ни.
Впуснете се в нашето морско предизвикателство и ни покажете нещо, което не сте правили до сега.

Кат

 Аз съм подготвила цели две нещица за вас - една страничка от журнала ми, посветена на пътувания и тайнствени морета.



Второто ми вдъхновение е кутия. Тъй като съм нагазила дълбоко в една красива италианска сватба, решена в три нюанса на сините вълни, направих тази кутия за да скрия в нея картичка и подаръка.


Знаете колко обичаме да творим с нашите деца или колко те обичат да го правят с нас. Ваканцията е подходящо време да се забавляваме заедно, затова направихме специалната рубрика в Картишок - Деца в крафт къта. Наши чести гости в нея са Марти и Таня.
Ето с какво избраха те да се включат в морското ни предизвикателство.
Таня, която заслужава специални поздрави днес, защото е рожденичка, е подготвила една кутия за Морски съкровища.

Марти си направи мини подводен свят - със риби, мидички и водорасли.

Кали

А моето вдъхновение за вас са четири АТС-та извадени от морското дъно. Гесо, тишу, лак, джелатоси, мастила, боички, корали, миди, морски звезди, рапанчета, камъчета и зъбни колела - малко морско съкровище за вас.

 След толкова много и различни вдъхновения, няма как да пропуснете да се включите и вие.
Още повече че след няколко дни е 01 юли - Джулая, рождения ден на Картишок - блог за идеи. По повод рождения ден сме ви подготвили още изненади, така че наминавайте към нас.
Ще ви очакваме с нетърпение.
 
Екипа морски тюлени, сладки рибки и кръвожадни акули на Картишок. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20