Пропускане към основното съдържание

Вдъхновения на точки.

Времето лети и ето че остават броени дни до края на нашето предизвикателство.
Ето защо решихме, че моментът е подходящ за още няколко творби, изработени от нашия талантлив отбор, които да ви вдъхновят и дадат смелост да се гмурнете в дълбините на непознатия и вълшебен свят на Микс медия и Арт журнала, където понятието сгреших, започвам наново не съществува.

Един пример е страницата на Софи, за която тя споделя следното:
'' Съвсем наскоро се сдобих с папка за релеф на Стампин ъп- брезова гора и бяха убедена, че сега е моментът да я използвам. Реших да печатам с нея. Уви, опитът ми се оказа неуспешен, защото изображението не се отпечата изцяло. Но това не ме спря да продължа и неперфектния отпечатък се превърна в дърветата от гората, които са на заден план. Втори опит за дърветата на предния план на хартия- отново провален, но не съвсем.Видимият за мен дефект се превърна изведнъж ефект- прекрасна брезова кора, която изрязох и залепих. Надписа написах на ръка с туш -перманентен и перо (напоследък се запалвам по класическата калиграфия ;) ). Тъй като дърветата бяха печатани с водоразтворими мастила, напръсках първо с лак Марабу (не го препоръчвам, защото мирише доста силно все още), за да се фиксират, след това минах цялата страница с декупажен лак и поръсих с точки, които направих с перфоратор на Стампин ъп и които трябва да изобразяват листенца. Разбира се не всичко е перфектно, но в това е и чарът, а и най-важното е, че човек се учи от грешките си. Следващия път ще съм по- подготвена за предивикателството - да използвам водоразтворими мастила в арт журнала.


За феновете на Микс медията Роси е подготвила прелестна нежна картичка. За нея тя разказва:
Тъй като трябваше да изпълня една поръчка на моя много близка приятелка, а именно да направя картичка в нежни цветове за нейна позната, веднага си казах това ще са и моите точки за предизвикателството. Прекрасните хартии на Lemon Craft, малко гесо, шаблонче, структурна паста, цветенца, пеперудки, дантела - мисля, че изпълних задачата. Очакваме Ви да се включите и да ни покажете Вашите точки. До скоро! 


И още странички на точки в розово от Кат
"Въпреки, че есента настъпва с пълна пара и красива цветна палитра, аз все още посягам към розово и лилавото, особено ако то  те са от невероятните бои на  Dylusions, които вече се намират и в България - в магазинчето на Бо, която е спонсор на точковото предизвикателство. Има нещо в тези бои - страшно зарибяващи са и топне ли човек пръста си в тях, не спира да го бърше в нови и нови проекти. Аз вече поръчах и следващите два цвята - лайм и тюркоаз, и нямам търпение да ги пробвам"




Не забравяйте, че този месец Бо е подотвила страхотен комплект материали за един от вас


Желаем ви много вдъхновение и ще очакваме да видим вашите Микс медия точки!

От Картишоците

Коментари

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20