Пропускане към основното съдържание

Напомняне за ММП 27: Тъмната страна / Dark side

Здравейте, креативни дами. Ние Картишоците много се рдаваме, че темата за тъмите цветове този месец не ви уплаши и вече имаме много участници с невероятни творби. Затова наминаваме и днес, за да напомним, че имате още 10-тина дена да се включите в ММП 27 Тъмната страна/Dark side, а и за да ви покажем какво още сътвори отборът за да ви вдъхнови.

 Ирена

Моето вдъхновение е стъклена бутилка с цветя от плат, метални елементи, стъклени мъниста и много черно гесо и металически боички.

Аз направих платно. Покрито цялото с черно гесо и 
след това добавих цвят с металик боички.

Кали

А аз искам да ви вдъхновя с тази тъмна кутийка за подарък в която освен оцветена картинка има още доста елементи и техники -  мастила, печати,  хартиени елементи, елементи от бирен картон, цветя, спрей боя на големи пръски - изобщо всичко което е необходимо да се получи един малко намацан микс медия проект :)



Надяваме се, че сте прекарали поне малка част от мрачния уикенд в творене и с нетърпение чакаме да ни покажете вашите майсторийки.

Коментари

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20