Пропускане към основното съдържание

Публикации

Показват се публикации от Март, 2017

Победители в "Любовно бинго"

Неусетно изтече месецът на любовта, виното и проектите направени под тяхното мото.  Отново ни изненадахте с много различни и оригинални участия - от хубави, по-хубави, с което направихте и нашият избор на Топ 3 много, много труден.   Преди това обаче нека да видим щастливеца в предизвикателство№19 - Любовно бинго,
който си спечели  възможността да избере красиви печати на стойност 20лв. от прекрасното магазинче на нашия спонсор
migito.com и това е
11.Art with Heart


Честито Галина Станоева, тази значка е за теб!Топ 3, който отново се превърна в Топ 4.

34. Made With Love by Elli

12. Elena's handmade

14. Miss Emerald

29. didSteF handmade

Честито и на вас момичета, достойно се преборихте за признанието на екипа ни и място в елитната тройка! И тази значка е за вас.

Честито на победителите!  На всички включили се в  интересното февруарско бинго благодарим и същевременно ви напомняме за новата мартенска игра " Многоликата Тя".
С поздрав Картишоците!

ММП 20: Многоликата ТЯ

Март месец си е женски и това е неоспорим факт. Няма как да пренебрегнем Жената с нейната разнолика същност и многoбройни превъплъщения. ТЯ е дъщеря, ТЯ е майка, ТЯ е домакиния, ТЯ е любовница, ТЯ е съпруга, но ТЯ също е творец, артист и човек. Днешната тема е посветена именно на нея - на тази, която виждате сутрин в огледалото.
През следващия месец ще очакваме проектите ви, които пресъзадават един от многото образи на жената, видян през вашите очи на творец. Средствата, които ще използвате, са напълно свободни. Единственото задължително нещо е въображение, интересна идея и добро изпълнение, които ще ни грабнат от пръв поглед, a eдин от вас ще спечели пакетче с материали на Стампин ъп.


Този месец си имаме гостенка, чиито проекти ни накараха да затаим дъх. Представяме ви Ели и нейните фолклорни картички с присъствието на Българката,  носеща радост и утеха зад границите на нашата страна.
Елена ИвановаЗдравейте всички вие, които обичате красотата и най-вече изпитвате необходимост да я съ…