Пропускане към основното съдържание

ММП 28: награди за начало на новата година.

Днес, в деня в който руснаците празнуват Коледа, а ние честитим именния ден на всички с хубавото българско име Иван,  е време да обявим последните двама победители в зимното ни коледно предизвикателство "Руска Зима".
То е и предизвикателството с най-много участия досега - цели 73 красоти, коя от коя по-интересна и различна.

Искаме да ви благодарим от все сърце, че ни следвате в тази лудост, наречена микс медия. Радваме се на всяко ново участие и на всяко име, което видим зад творбата. Желаем ви много здраве, красота около вас и вдъхновение безспир.   

Благодарим и на Нели и Росен от uau.bg, които бяха главните виновници да се получи толкова добро предизвикателството. Щедрите 4 награди, които бяха подготвили за участниците, допринесоха още повече за разпространяване и популяризиране на блога и идеите ни. 
 Вярвам, че освен темата и насоките, които ви дадохме,  вдъхновение са ви били продуктите на Fabrika Dekoru, които имат прекрасни колекции с материали. 
Тепърва ще се наслаждаваме заедно на още от тяхните продуктови линии - повечето им колекции включват основи за албуми, хартии в размер 12*12, 8*8 инча, както и много акценти, подбрани тематично за да допълнят крайния резултат.
Дори и за съвсем начинаещи крафтъри е толкова лесно да направят уаау творение, когато работят с подобни колекции елементи - картонени топери, листи тип тагове, бирени сетове , копчета , маски и разни деко елементчета ( прежди, тичинки . 
И за микс медия маниаците има достатъчно интересни предложения - 3д боичките, прахообразните такива, особено онези блестящите... разгледайте ги и токувиж руския дядо Коледа ви донесе нещичко.

Но стига толкова локуми, време е да обявим и печелившите късметилии:
 36. Маги 

70. Дес  
 Честито момичета, пишете на Нели от uau.bg за да уточните как да си получите наградите.
А на всички вас, които ни четете, желая до нови срещи. Картишочки излизат в заслужена почивка до 29.01.2018, когато ще се завърнем с нови идеи, обновено предизвикателство и куп изненади. И се надявам тогава отново да се срещнем с всяка една от този списък по-долу:Бонка Калинчева  
MLart Мария Лазова  
Мария Чочева  
Ирина Коцева  
Даниела Велкова  
Гергана Русева  
Elli  
Маги  
Усмихната Сръчковка  
Светла  
marie  
Деси  
Vinita Jain  
Deni  
Мауа Sand  
Фанка Милянчева  
Maryvellart  
Ароматни коледни картички  
Vania art  
sisi todorova  
Toni-Tochica  
Galina Stanoeva  
Поли Христова  
Жужа  
Екатерина Маринова  
duende  
Ивелина Банкова  
Borqna  
Handmade by Daniela  
Bearkis  
Дес  
smiles  
Iliyana Mavrodieva  

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ММП 21: Цветя

Обичам пролетта, когато всичко ражда се отново...   на всяко клонче има цвете и въздухът ухае на зюмбюли. Лалета, фрезии, нарциси, малки лилави теменужки и огромни букети люляк - отварят душата ни за света и красотата на природата, връщат ни вярата в доброто и рисуват картини на живо пред очите ни. Цветята са нещо специално и затова те са в центъра на 21-то ни микс медия предизвикателство, в което ви каним да ги включите в проектите си.

Течето е наша гостенка този месец.
Вижте  какъв  нарцис ни е направила  - толкова истински и жив изглежда, че ни иде да го помиришем през монитора.
Ето какво казва тя за своята картичка-вдъхновение:
"Сладурският картишочешки екип ме покани за гост дизайнер в цветното априлско предизвикателство.
Приех с удоволствие... въпреки творческата ми криза :-).
Цветът на нарциса е от тънка креп хартия, а листата и дръжките от принтерен картон. Постарах се все пак да има миксмедия елемент в картичката ми като направих фона с акварелни моливи по техника, чиет…

ММП28 - Руска зима

Ето ни и нас, на края на 2017 с последното за годината /може би/ предизвикателство в блога. Избрахме го хем да е коледно, хем да е пищно, богато, разточително, щедро, топло, уютно, разпиляно, артистично и неповторимо! Нарекохме го "Руска зима" по две причини.Първо, защото рускините са всепризнати майсторки на един точно определен  стил в микс медията, който много ни допада - обичат да трупат, да слагат и още и още красоти и накрая да превръщат купчината отпадъци в шедьовър.Ако не сте попадали на такива картички, ето ви няколко линка за  вдъхновение от първоизточника:https://www.instagram.com/p/Bb3jpCHAugK/?taken-by=olga_kulavskaya
https://www.instagram.com/p/BcEcS6ojJ2V/?taken-by=lipnitskaya_s
https://www.instagram.com/p/BOWxdTUjXw2/?taken-by=princessld
https://www.instagram.com/p/BOhVAwej7Jr/?taken-by=princessld

Второ, защото споносор са ни Нели и Росен от uau.bg, които избраха да споделят с нас и вас продуктите на Украинската марка Фабрика Декору/Fabrika  Decoru, разпростране…

ММП 24: Ваканция: с деца на море

Привет, Картишоци! Дойде време за новото ни предизвикателство!
Лято е, мързел ни е налегнал и вече сме на вълна ваканция. Предполагам, че и при вас е така, затова решихме щедро да ви отпуснем цели два месеца за да сътворите нещичко без зор и бързане. А темата също е в унисон с настроението ни -  една такава неангажираща и отворена. Ако ви се прави детско или бебешко - покажете ни го. Ако ли пък не можете да изтръскате пясъка от гащите си, то комбинирайте го с мидички и сътворете някое морско платно. А може да ни покажете мечтаната лятна ваканция в планината или някоя екзотична дестинация. Нямате ограничения, интерпретацията на темата оставяме на вас.

Този месец имаме нов спонсор за вас - магазин Талантино, Пловдив.  Те успяха да привлекат вниманието ни с факта, че работят с български дизайнери на дигитални продукти и разпечатват някои от техните красиви дизайнерски  хартии. Повече за самите дизайнери може да прочетете през следващите седмици в Картишок, а ето какво разказват за себе …