Пропускане към основното съдържание

ММП 28: награди за начало на новата година.

Днес, в деня в който руснаците празнуват Коледа, а ние честитим именния ден на всички с хубавото българско име Иван,  е време да обявим последните двама победители в зимното ни коледно предизвикателство "Руска Зима".
То е и предизвикателството с най-много участия досега - цели 73 красоти, коя от коя по-интересна и различна.

Искаме да ви благодарим от все сърце, че ни следвате в тази лудост, наречена микс медия. Радваме се на всяко ново участие и на всяко име, което видим зад творбата. Желаем ви много здраве, красота около вас и вдъхновение безспир.   

Благодарим и на Нели и Росен от uau.bg, които бяха главните виновници да се получи толкова добро предизвикателството. Щедрите 4 награди, които бяха подготвили за участниците, допринесоха още повече за разпространяване и популяризиране на блога и идеите ни. 
 Вярвам, че освен темата и насоките, които ви дадохме,  вдъхновение са ви били продуктите на Fabrika Dekoru, които имат прекрасни колекции с материали. 
Тепърва ще се наслаждаваме заедно на още от тяхните продуктови линии - повечето им колекции включват основи за албуми, хартии в размер 12*12, 8*8 инча, както и много акценти, подбрани тематично за да допълнят крайния резултат.
Дори и за съвсем начинаещи крафтъри е толкова лесно да направят уаау творение, когато работят с подобни колекции елементи - картонени топери, листи тип тагове, бирени сетове , копчета , маски и разни деко елементчета ( прежди, тичинки . 
И за микс медия маниаците има достатъчно интересни предложения - 3д боичките, прахообразните такива, особено онези блестящите... разгледайте ги и токувиж руския дядо Коледа ви донесе нещичко.

Но стига толкова локуми, време е да обявим и печелившите късметилии:
 36. Маги 

70. Дес  
 Честито момичета, пишете на Нели от uau.bg за да уточните как да си получите наградите.
А на всички вас, които ни четете, желая до нови срещи. Картишочки излизат в заслужена почивка до 29.01.2018, когато ще се завърнем с нови идеи, обновено предизвикателство и куп изненади. И се надявам тогава отново да се срещнем с всяка една от този списък по-долу:Бонка Калинчева  
MLart Мария Лазова  
Мария Чочева  
Ирина Коцева  
Даниела Велкова  
Гергана Русева  
Elli  
Маги  
Усмихната Сръчковка  
Светла  
marie  
Деси  
Vinita Jain  
Deni  
Мауа Sand  
Фанка Милянчева  
Maryvellart  
Ароматни коледни картички  
Vania art  
sisi todorova  
Toni-Tochica  
Galina Stanoeva  
Поли Христова  
Жужа  
Екатерина Маринова  
duende  
Ивелина Банкова  
Borqna  
Handmade by Daniela  
Bearkis  
Дес  
smiles  
Iliyana Mavrodieva  

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ММП: 30: Тифани Солорио

Здравейте, мили читатели! Днес отново е време за ново предизвикателство. Този месец искаме да ви провокираме с един творец, който много от вас може би познават. Една симпатична и много сладкодумна дама от Америка -  Тифани Солорио. Нейният стил е силно разпознаваем и много популярен в социалните медии.  Характерни за нея са цветята и използването на арт камъчета. Така че, пригответе си цветя, задължително. Тя има YouTube канал, в който могат да бъдат разгледани огромното й количество клипове, в които показва, обяснява и дава съвети кое, как се прави. Слушайки приятната музика в клиповете й, можете да гледате в захлас часове.
И само между другото, дръжте по едно око в блога, защото може и да получите вдъхновение от "извора" този месец. Ето какво сътворихме ние: Мартина Аз бях вдъхновена от нейните изменени бурканчета. (Клипчето можете да гледате тук.) И тъй като отдавна не бях правила такъв проект, реших да преобразя едно малко детско шишенце във вазичка за някои от цветята …

ММП 33: Dorota_mk

 Тя е! Единствена  и неповторима, разпознаваема и уникална, с албумите, които твори. Всички я харесваме и сме разглеждали албумите и с часове. Картичките и са изящни и нежни, върху тях почти винаги греят цветя, а пликовете и кутиите и са  съвършени.
Тя е: полската вълшебница на скрапбукинга Dorota_mk (Dorota Kopeć).


Няма какво повече да показваме - разходете се из блога и, насладете се на красотите и се върнете вдъхновени тук, за да покажете какво сте сътворили.
Награда, разбира се ще има,  за един от вас,  и тя ще бъде в тон с вдъхновителката ни - комплект заготовка за албум и декорация за него.
Ето как и ние от тима на Картишок се вдъхновихме и отговорихме на предизвикателството, наречено Дорота.

Мартина Кой не я познава, кой не е чувал за нея...Дорота. Жената бълва количества албуми, картички, тагове, кутийки и  още безброй други проекти, постоянно.  Тя всъщност, поне според мен, е неизчерпаем източник на вдъхновение. За това ни предизвикателство бях вдъхновена от две картички на …

ММП: 31 Ingrid Gooyer и изчистените ѝ микс медия творби

Скъпи наши микс-медия приятели, благодарим на всички, които се включиха в последното ни предизвикателство! Показахте ни много красиви и вдъхновяващи проекти.
Днес продължаваме с поредното фен-арт предизвикателство, вдъхновени от Ingrid Gooyer.
Тя е много талантлив микс-медия артист, а нейните творби могат да бъдат определени като много рядко срещания CAS (Clean And Simple) миксмедия. С какво накратко се характеризира   изчистения стил в микс медията и не е ли той оксиморон?
- големи бели полета
- изчистен дизайн
- ясно послание
Ингрид доказва, че не само е възможно да твориш изчистени микс медия творби, но дори те са изключително силни като послание и стойност.Ако разгледате подробно блога ѝ, със сигурност ще забележите, че е дизайнер на австралийската 2 Crafty Chipboard компания и може би затова във всичките ѝ (или почти всички) проекти присъстват елементи от чипборд. Освен чипборд елементи, по платната ѝ има тонове бяло гесо, всякакви цветя - както хартиени, така и от плат или …