Пропускане към основното съдържание

Победители от ММП29 Тим Холц

Здравейте от екипа на Картишоците! Ние сме много щастливи, че идеята за новите ни вдъхновени предизвикателства ви допадна. През януари имаме цели страхотни 44 участия. Явно Тим Холц наистина е любим на всички, защото видяхме изключителни проекти и доста хора, които опитаха нещо ново само за да се включат при нас. Благодарим ви!


А сега без повече приказки, късметът да си напазари материали за 30 лв. от нашата щедра приятелка Бо и нейния магазин Крафт нещица се падна на: 
и нейната женствена и нежна картичка
Ели, ето и една значка от нас, а ти се свържи с Кат за наградата.
 


Знаете, че много обичаме да виждаме и нови момичета, които се осмеляват да си оплескат ръцете с миксирани проекти и за това този път даваме значка "Нова надежда" на
за нейният свеж и цветен таг, напълно в стила на Тим Холц.




Вашите участия успяха да затруднят много екипа ни в избирането на любимки, но въпреки почти невъзможния избор определихме:
ИренаSara Emily Barker е моята любимка заради старата винтидж снимка и ръждивите сърца. 

МартинаАз си харесах картичката на Даниела Велкова. Много ми допадна релефа и текстурата. Цветовете и стила напълно по темата - Тим Холц. 
И колкото ми хареса картичката на Дани, толкова много ми харесаха и АТС тата на Маги. Малки, ръждиви и отново типично в Тим Холц стил. 

Кали: моята любимка е Miss Emerald, която ме очарова, както с прекрасния си комплект АТС-та, така и с идеята на магичния таг в любимите ми цветове. Страхотно завръщане, Тони!

 

Kat - Аз харесах номер 40.Ellie - тортата от кокали ме разсмя с глас. Закачливите кучета и други животни на Тим са намерили уютно местенце в нейните картички.




Росалинда- Страхотни проекти, момичета! Моята любимка в това предизвикателство е Beakris с нейният прекрасен албум. 




Ето и вашата значка момичета:

Не забравяйте, че и този месец предизвикателството при нас е изключително интересно и много красивоа - ММП: 30: Тифани Солорио.
Ние сме много горди, че вдъхновение за нас направи и исамата Тифани за това ако сте пропуснали да видите клипчето незабавно го направете :)


Коментари

  1. Благодаря! :) Честито и на другите отличени момичета!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодарности и от мен!!!Продължавайте с мацането :) !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря! Много хубаво отличие сте ми дали. Честито и на останалите!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20