Пропускане към основното съдържание

ММП Четвърто: Нека да е зима, подаръци и студ да има!

Жега е...топлото размеква костите,  мисълта ти тече бавно,  ръцете посягат към чашата с бира вместо към дизайнерската хартия... силиконовият пистолет пари пръстите и ти се иска да го метнеш в другия край на стаята.... а за топъл ембосинг не ти се мисли.
Не е добре работата,  мързелът вече се вижда победител в една неравностойна битка... и тогава,  тогава идва ред на нашето зимно предизвикателство номер 4:

Нека да е зима,  подаръци и студ да има!


Спонсор на предизвикателството е Руми от Хобисвят, която предоставя за награда на най-сполучливата, даряваща прохлада за сетивата и наслада за очите, страничка, 
ваучер от 25 лв. за пазаруване от нейното онлайн магазинче.
Както повечето от вас знаят,  Хобисвят е едно страхотно местенце в Пловдив, където всеки творец може да намери нещичко за себе си и своето хоби. Впечатляващ е и наборът от материали за декупаж и микс медиа на марката Pentart- различни пасти, медиуми, всякакви бои и др.


С една дума - при Руми винаги има по нещо интересно, при това поднесено с усмивка, невероятен чар и добро настроение. Ако не сте надниквали скоро в магазинчето и, сега е моментът да го направите.

Този месец гост дизайнер ще ни бъде една таланливка от града на тепетата /засилено Пловдивско присъствие/, която е  от много време заразена  с магията  Микс медия. Заскрежените  картички и коледни звезди, а напоследък и платна, които прави,  едва ли са останали незабелязани от вас. Тя обича да работи с естествени материали, да рециклира всичко което и попадне пред очите, а напукващите пасти са едни от любимите пасти, с които много умело борави.  Да, това е  Ива с приказният блог Ivet Fantasyкъдето може да откриете много романтика и красота. Специално  за вдъхновение  в  предизвикателство ни е подготвила  едно зимно платно.


Софи също ни е подготвила зимна приказка ''Снежната кралица''. Тя гледа смразяващо и нищо не може да я победи освен истинската любов. Страничката е покрита с красиви ледени завъртулки и снежинки, а за изработката и Софи е използвала 4 цвята акрилна боя над основа от гесо, декупаж на част от салфетка с ноти, стенсили на Tim Holtz и декупажен лак за финално покритие. Картинката е на Aurora Wings, оцветена с Copic маркери. Снежинките са на Memory Box.


Ето какво споделя за своята страничка Джиджи:
Въпреки 37-те градуса навън, тази страничка ми се получи с лекота и я завърших с голямо удоволствие. Не ми подейства много разхлаждащо, защото исках да пресъздам домашния уют и топлина на коледните празници и се надявам да съм успяла. За фона използвах тишу на нотички и отново боя на Dylusions. Картинката е на Мо, а елхичките изрязах на ръка. Рамкирах с няколко изрязани снежинки, които заскрежих с бяло мастило StazOn. Каква е вашата зима - заледена и снежно бяла или традиционно коледна в червено и зелено?



Що се отнася до мен - аз си мечтая освен за студ, също така за много подаръци. Кой ако не вие - колежки по хоби и  страсти -  може да ме разбере най-добре. Искам толкова много неща, че дядо Коледа трябва да се захваща още отсега за работа, че да ми осигури поне половината.


Сигурна съм, че ви изненадахме леко с темата на четвъртото ни предизвикателство. Подозирам, че коледните нещица стоят дълбоко прибрани в някой кашон. Но уверявам ви, не е нужно дори да ги вадите, за да влезете в темата. Даже напротив - така предизвикателството си е съвсем истинско и голямо. Очакваме да видим как ще се справите с него.
Поздрави от Снежанките, Снежните Кралици и няколкото дядо Коледа в екипа ни.


Коментари

  1. Прекрасни творения за вдъхновение, момичета!В тази прекалена жега действат толкова охлаждащо :)!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. До кога е срока и къде да качваме снимките?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Мери,
      срокът е до 28.08, а линкове може да качваш в Мр.Линки по-горе.

      Изтриване
  3. Я так счастлив сегодня, потому что Бог сделал это для меня после того, как я пережил трудные времена с другими кредиторами, и ничего не вышло, я терял веру и надежду, но я все еще должен стоять твердо и добиваться того, чего я ищу. Я счастлив сегодня, потому что Бог направил меня в лучшую кредитную компанию, и я ни о чем не пожалел после того, как связался с ними, и мое сердечное желание было исполнено, и мне дали указанную сумму, которую я просил (300000,00 долларов США), деньги были внесены в моя учетная запись после двух недель разговора с компанией, и они не беспокоили меня и не вызывали у меня головной боли при получении этого кредита от них, другие члены моей семьи и друзья, которых я им направил, все тоже получили свой кредит, я буду любить вас для связи 247officedept@gmail.com / whatsapp + 1-989-394-3740. . и получите свой ссуду быстро, и это безопасно и быстро, вы, у кого нет надежды, веры и всего, что у вас есть, всего лишь во имя получения ссуды, и ничего не получится, держите пари, если вы попробуете этого человека по имени Бенджамин, вы никогда не будете пожалеете о чем-либо, и ваш запрос на кредит будет одобрен, и он будет выплачен прямо на ваш банковский счет, поэтому поторопитесь и свяжитесь с быстрым ответом по WhatsApp + 1-989-394-3740. попросите ссуду любого типа, и она вам будет предоставлена. Желаю тебе всего наилучшего

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20