Пропускане към основното съдържание

ММП 28: награди за начало на новата година.

Днес, в деня в който руснаците празнуват Коледа, а ние честитим именния ден на всички с хубавото българско име Иван,  е време да обявим последните двама победители в зимното ни коледно предизвикателство "Руска Зима".
То е и предизвикателството с най-много участия досега - цели 73 красоти, коя от коя по-интересна и различна.

Искаме да ви благодарим от все сърце, че ни следвате в тази лудост, наречена микс медия. Радваме се на всяко ново участие и на всяко име, което видим зад творбата. Желаем ви много здраве, красота около вас и вдъхновение безспир.   

Благодарим и на Нели и Росен от uau.bg, които бяха главните виновници да се получи толкова добро предизвикателството. Щедрите 4 награди, които бяха подготвили за участниците, допринесоха още повече за разпространяване и популяризиране на блога и идеите ни. 
 Вярвам, че освен темата и насоките, които ви дадохме,  вдъхновение са ви били продуктите на Fabrika Dekoru, които имат прекрасни колекции с материали. 
Тепърва ще се наслаждаваме заедно на още от тяхните продуктови линии - повечето им колекции включват основи за албуми, хартии в размер 12*12, 8*8 инча, както и много акценти, подбрани тематично за да допълнят крайния резултат.
Дори и за съвсем начинаещи крафтъри е толкова лесно да направят уаау творение, когато работят с подобни колекции елементи - картонени топери, листи тип тагове, бирени сетове , копчета , маски и разни деко елементчета ( прежди, тичинки . 
И за микс медия маниаците има достатъчно интересни предложения - 3д боичките, прахообразните такива, особено онези блестящите... разгледайте ги и токувиж руския дядо Коледа ви донесе нещичко.

Но стига толкова локуми, време е да обявим и печелившите късметилии:
 36. Маги 

70. Дес  
 Честито момичета, пишете на Нели от uau.bg за да уточните как да си получите наградите.
А на всички вас, които ни четете, желая до нови срещи. Картишочки излизат в заслужена почивка до 29.01.2018, когато ще се завърнем с нови идеи, обновено предизвикателство и куп изненади. И се надявам тогава отново да се срещнем с всяка една от този списък по-долу:Бонка Калинчева  
MLart Мария Лазова  
Мария Чочева  
Ирина Коцева  
Даниела Велкова  
Гергана Русева  
Elli  
Маги  
Усмихната Сръчковка  
Светла  
marie  
Деси  
Vinita Jain  
Deni  
Мауа Sand  
Фанка Милянчева  
Maryvellart  
Ароматни коледни картички  
Vania art  
sisi todorova  
Toni-Tochica  
Galina Stanoeva  
Поли Христова  
Жужа  
Екатерина Маринова  
duende  
Ивелина Банкова  
Borqna  
Handmade by Daniela  
Bearkis  
Дес  
smiles  
Iliyana Mavrodieva  

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20