Пропускане към основното съдържание

ММП 28: награди за начало на новата година.

Днес, в деня в който руснаците празнуват Коледа, а ние честитим именния ден на всички с хубавото българско име Иван,  е време да обявим последните двама победители в зимното ни коледно предизвикателство "Руска Зима".
То е и предизвикателството с най-много участия досега - цели 73 красоти, коя от коя по-интересна и различна.

Искаме да ви благодарим от все сърце, че ни следвате в тази лудост, наречена микс медия. Радваме се на всяко ново участие и на всяко име, което видим зад творбата. Желаем ви много здраве, красота около вас и вдъхновение безспир.   

Благодарим и на Нели и Росен от uau.bg, които бяха главните виновници да се получи толкова добро предизвикателството. Щедрите 4 награди, които бяха подготвили за участниците, допринесоха още повече за разпространяване и популяризиране на блога и идеите ни. 
 Вярвам, че освен темата и насоките, които ви дадохме,  вдъхновение са ви били продуктите на Fabrika Dekoru, които имат прекрасни колекции с материали. 
Тепърва ще се наслаждаваме заедно на още от тяхните продуктови линии - повечето им колекции включват основи за албуми, хартии в размер 12*12, 8*8 инча, както и много акценти, подбрани тематично за да допълнят крайния резултат.
Дори и за съвсем начинаещи крафтъри е толкова лесно да направят уаау творение, когато работят с подобни колекции елементи - картонени топери, листи тип тагове, бирени сетове , копчета , маски и разни деко елементчета ( прежди, тичинки . 
И за микс медия маниаците има достатъчно интересни предложения - 3д боичките, прахообразните такива, особено онези блестящите... разгледайте ги и токувиж руския дядо Коледа ви донесе нещичко.

Но стига толкова локуми, време е да обявим и печелившите късметилии:
 36. Маги 

70. Дес  
 Честито момичета, пишете на Нели от uau.bg за да уточните как да си получите наградите.
А на всички вас, които ни четете, желая до нови срещи. Картишочки излизат в заслужена почивка до 29.01.2018, когато ще се завърнем с нови идеи, обновено предизвикателство и куп изненади. И се надявам тогава отново да се срещнем с всяка една от този списък по-долу:Бонка Калинчева  
MLart Мария Лазова  
Мария Чочева  
Ирина Коцева  
Даниела Велкова  
Гергана Русева  
Elli  
Маги  
Усмихната Сръчковка  
Светла  
marie  
Деси  
Vinita Jain  
Deni  
Мауа Sand  
Фанка Милянчева  
Maryvellart  
Ароматни коледни картички  
Vania art  
sisi todorova  
Toni-Tochica  
Galina Stanoeva  
Поли Христова  
Жужа  
Екатерина Маринова  
duende  
Ивелина Банкова  
Borqna  
Handmade by Daniela  
Bearkis  
Дес  
smiles  
Iliyana Mavrodieva  

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Коледен албум за вдъхновение

Днес ви показвам моят проект за нашето коледно предизвикателство  - ММП 37:Коледни вдъхновения: всичко е позволено!

Наградата е осигурена от нашата приятелка Бо и нейният магазин Крафт нещица.
 Обичам да използвам в  моите албуми много микс медия продукти и техники. Почти винаги  заснежавам краищата на дизайнерските хартии с бяла боя/бяло гесо или кракле. За тъмните основи използвам и шаблони, с които добавям десен по целия контур. Много харесвам и как контрастира бялото върху крафт картона и за това тук го използвах за основи за снимките, които изпъстрих със снежинки.   А след като направя декорациите "обледявам" всичко с любимия ми халогенен брокат, който не е много "тежък" и наистина създава леден ефект и малко бляскава тържественост.   Много ми хареса и как всяка страничка носи своето малко послание. Нямаше как да го получа ако не бяха разкошните стикери на Картишок, които може да намерите във всякакви варианти в магазинчето на Бо.  А ако това не ви е дост…

ММП 39: Монохромно

Напук на всички цветни пролетни празници, които ни радват този месец, на нас ни е “Монохромно” и това е темата на новото ни предизвикателство, в което сме ви запазили място за участие :) .
Но първо бързаме да дадем една бая забавена награда от предишното ни предизвикателство:
"MMP 38: Да рециклираме" печели Маги и тя ще получи ваучер от БГ магазинче по неин избор. Да и е честито. Както виждате, предизвикателствата ни не са особено регулярни, но пък винаги са вдъхновени от нещо и някого, съпроводени с много емоции и добро настроение и се надяваме да ви изкушаваме да се включвате и вие в нашите собствени лудости. Разрешени са всички възможни проекти - както микс медия, така и картички, албуми, тефтери и каквото се сетите още. Като уточнение за монохромното - може да използвате цветовете бяло, черно и един цвят по избор във всичките му нюанси .

Награда имаме и този месец и тя е осигурена от любимото ни магазинче Крафт нещица - ваучер в размер на 30 лв. Там може да намерите …

ММП 37:Коледни вдъхновения: всичко е позволено!

Може да е края на октомври и времето навън да ни радва с циганско лято, може някои от вас да са още на морска тема, но е време да се размърдате и да извадите коледните печати, стенсили и щанци. Коледа ей сега ще долети и ще очаква от вас да сте произвели поне по картичка, две. Затова  решихме да ви стимулираме от рано и да ви дадем 2 месеца време да се включите в коледното ни предизвикателство.
Искаме обаче да ви затрудним мъничко.
1. Даваме ви свобода да се вдъхновявате от когото си искате. Български, чуждестранен творец или от себе си... Вие си решавате сами, само моля да посочвате източника на вдъхновение.
2. Няма ограничения и изисквания за брой участия. Но! За да имате възможност да получите наградата ще трябва да се броите за нея. Няма да ви караме да правите  12 Коледни тага, дори и на нас ни се струва мисия невъзможна. Но ви каним да разкажете и покажете любим ваш микс медия дизайнер и да споделите негов коледен проект. Най-интересните разкази ще публикуваме тук, в блога ни з…