Пропускане към основното съдържание

Победители в ММП 34 - арт журнал с Вики

Здравейте,
толкова дълго беше това лятно предизвикателство, че съвсем излязохме от графика и дори забравихме да изберем победител.
А той ще има възможност да си избере някои от любимите ни печати  от магазинчето на  Мигито, която беше  спонсор на лятното ни предизвикателство. Веднага даваме идеи кои от печатите ползваме най-много: 
146/1649/Дизайнерски печати и надписи за картички-Микс медия печати-Петно с пръски микс медия печат146/1492/Дизайнерски печати и надписи за картички-Микс медия печати-Печат речник щастие146/1460/Дизайнерски печати и надписи за картички-Микс медия печати-Печати грънч146/1469/Дизайнерски печати и надписи за картички-Микс медия печати-Печат на петно 5


Но има още много, които нашия победител, а и вие непременно разгледайте.  А ето кой посочи пръста на съдбата:
2. Тони-Точица и нейния пръв арт журнал!
Честито Тони и ще чакаме да сътвориш още много нови странички в журнала си. Успех!

 Що се отнася до любимките ни - няма как да пропусна да спомена всяка една от тях: чудната страничка на Ина, която смело даде старт на предизвикателството ни,

  CAS Мария, която като хамелеон всеки път показва ново лице, съвсем в тон с вдъхновителя и все пак нейно си, 
Duende, с нейните хвърчащи пеперуди и красиви момичета,


 Боби, която свързвам с есенните красоти. 

И все пак ще спомена по-специално две участия: 
 едното е на Поли Христова, която с нейното послание ме накара да се връщам отново и отново и да търся отговор на въпроса, който ни задава Поли"
Who are you when no one's whatching ?

И другата любимка с послание е  Мария - голямата Усмивка, която след дълго мълчание се завърна на фронта на картичкоправещите. Липсваше ни, Усмивчице, навъртай се отново тук.
Посланието е повече от показателно - факт е, че и на чудесата им трябва мъничко време, така че бъдете търпеливи, всички вие, най-хубавото предстои.
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/40322424_10209683725489470_5061986281119023104_n.jpg?_nc_cat=0&oh=3e158e90c117927bb407a33775e61e53&oe=5BF6E048 
 Ето и вашата значка Любимки :

А докато чакате - разгледайте страницата на Ана Карин (layers of ink) и може да се вдъхновите за нов проект в нейния стил. Имате още една седмица до края на това предизвикателство. 


Желая ви вдъхновение, време ще намерите сами.
Кат от Картишоците

Коментари

  1. Благодаря ти, Кат, и прегръдки за всички Картишочки и талантливи участнички в предизвикателствата тук :) !

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Коледен албум за вдъхновение

Днес ви показвам моят проект за нашето коледно предизвикателство  - ММП 37:Коледни вдъхновения: всичко е позволено!

Наградата е осигурена от нашата приятелка Бо и нейният магазин Крафт нещица.
 Обичам да използвам в  моите албуми много микс медия продукти и техники. Почти винаги  заснежавам краищата на дизайнерските хартии с бяла боя/бяло гесо или кракле. За тъмните основи използвам и шаблони, с които добавям десен по целия контур. Много харесвам и как контрастира бялото върху крафт картона и за това тук го използвах за основи за снимките, които изпъстрих със снежинки.   А след като направя декорациите "обледявам" всичко с любимия ми халогенен брокат, който не е много "тежък" и наистина създава леден ефект и малко бляскава тържественост.   Много ми хареса и как всяка страничка носи своето малко послание. Нямаше как да го получа ако не бяха разкошните стикери на Картишок, които може да намерите във всякакви варианти в магазинчето на Бо.  А ако това не ви е дост…

ММП 39: Монохромно

Напук на всички цветни пролетни празници, които ни радват този месец, на нас ни е “Монохромно” и това е темата на новото ни предизвикателство, в което сме ви запазили място за участие :) .
Но първо бързаме да дадем една бая забавена награда от предишното ни предизвикателство:
"MMP 38: Да рециклираме" печели Маги и тя ще получи ваучер от БГ магазинче по неин избор. Да и е честито. Както виждате, предизвикателствата ни не са особено регулярни, но пък винаги са вдъхновени от нещо и някого, съпроводени с много емоции и добро настроение и се надяваме да ви изкушаваме да се включвате и вие в нашите собствени лудости. Разрешени са всички възможни проекти - както микс медия, така и картички, албуми, тефтери и каквото се сетите още. Като уточнение за монохромното - може да използвате цветовете бяло, черно и един цвят по избор във всичките му нюанси .

Награда имаме и този месец и тя е осигурена от любимото ни магазинче Крафт нещица - ваучер в размер на 30 лв. Там може да намерите …

ММП 37:Коледни вдъхновения: всичко е позволено!

Може да е края на октомври и времето навън да ни радва с циганско лято, може някои от вас да са още на морска тема, но е време да се размърдате и да извадите коледните печати, стенсили и щанци. Коледа ей сега ще долети и ще очаква от вас да сте произвели поне по картичка, две. Затова  решихме да ви стимулираме от рано и да ви дадем 2 месеца време да се включите в коледното ни предизвикателство.
Искаме обаче да ви затрудним мъничко.
1. Даваме ви свобода да се вдъхновявате от когото си искате. Български, чуждестранен творец или от себе си... Вие си решавате сами, само моля да посочвате източника на вдъхновение.
2. Няма ограничения и изисквания за брой участия. Но! За да имате възможност да получите наградата ще трябва да се броите за нея. Няма да ви караме да правите  12 Коледни тага, дори и на нас ни се струва мисия невъзможна. Но ви каним да разкажете и покажете любим ваш микс медия дизайнер и да споделите негов коледен проект. Най-интересните разкази ще публикуваме тук, в блога ни з…