Пропускане към основното съдържание

MMП 42 ATC или творческа визитка

Здравейте мили мои,
в края на лятото и почти на прага на есента е онзи вълшебен момент, в който всичко е позволено. Дали още събирате мидички по морето, или есенни листа в планината, или пък превземате книжарниците за ученически пособия, все може да намерите вдъхновение около себе си. Самите ние се чудехме накъде да насочим креативната ви енергия този месец, но темата сама се оформи, като прочетохме поканата на Деси  за есенна Картичкофурийска среща в Лясковец през октомври. Много е весело на тези срещи, уверявам ви, като присъствала на по-голяма част от досегашните 13 такива. Едно от важните неща е всеки да се представи като творец. Това става с малки визитки /8,9 см на 6,4 см е стандарта/, които представят стила и любимите неща на всеки, луд по това красиво хоби. Тези визитки наричаме АТС картички /artist trading cards/. Това е нашето предизвикателство към вас този месец - направете една, две или серия визитки и ни ги покажете.

ATC картички

Хубавото на този вид форма на изява е, че може да пробвате абсолютно всичко като техники и материали. Може да рисувате, да оцветявате печати, да използвате готови стикери, каквото ви душа иска. Може да нарежете най-любимата си дизайнерска хартия, която все пазите за специален случай, или да вземете непотребни остатъци от други проекти и да ги претворите в нещо ново. Ние ще помагаме с линкове, уроци и клипчета в групата ни във фейсбук .
Днес ще ви представя моите визитки, а в следващи публикации ще видите и тези на другите ни вдъхновители.

 
 
 И накрая, защото все още не съм решила дали няма да поемат към кошчето, опитът ми за рисуване на слънчогледи. Показвам ви всичко, независимо дали е успешно или не толкова, защото това му е чарът тук - правиш го за себе си, с кеф и без да ти пука дали клиентът, или околните ще го оцени с уааау възглас.


 А ето и някои по-стари мои визитки


Спонсор и награда също ще имаме и това е Деси от Черната Котка. Тя е една много забавна и приятна дама, собственик на крафт магазин в Плевен.

Подготвила е за победителя пакет с хоби материали. Непременно наминете от там, ако имате път, защото сред претъпканите рафтове винаги се намира по нещо интересно и различно.
Ваша картишочка: Кат

Коментари

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20

ММП 17: Използвай дизайнерска хартия

Привет, любими наши картишочки! Благодарим за прекрасните проекти, които ни показахте в есенно-книжната ни тема . Напълнихте очите и сърцата ни с красота и багри. Що се отнася до темата за този месец, то тя най-накратко може да се обобщи така:  Шкафа отвори, хартия извади, с нещичко я намажи  и веднага покажи! Или с две думи - каним ви да включите дизайнерска хартия в проектите си. Така сме набрали скорост от играта с дизайнерски хартии , която проведохме в Картишок, че няма как да се спрем да творим с тях. През следващия месец ще очакваме да видим вие какво може да измислите. Няма ограничения на марки и видове хартия - може да използвате всичко, включително и дигитални такава. Ако ви липсва вдъхновение - разгледайте Картишок от последните дни - показали сме ви доста интересни проекти, включително с уроци, видеоклипове и разяснения. Що се отнася до наградата - тя ще е ваучер за 20 лв от БГ крафт магазин.  А ето с какво избрахме да ви вдъхновим ние: Аз, Ирена, имам да