Пропускане към основното съдържание

Победители в ММП 34 - арт журнал с Вики

Здравейте,
толкова дълго беше това лятно предизвикателство, че съвсем излязохме от графика и дори забравихме да изберем победител.
А той ще има възможност да си избере някои от любимите ни печати  от магазинчето на  Мигито, която беше  спонсор на лятното ни предизвикателство. Веднага даваме идеи кои от печатите ползваме най-много: 
146/1649/Дизайнерски печати и надписи за картички-Микс медия печати-Петно с пръски микс медия печат146/1492/Дизайнерски печати и надписи за картички-Микс медия печати-Печат речник щастие146/1460/Дизайнерски печати и надписи за картички-Микс медия печати-Печати грънч146/1469/Дизайнерски печати и надписи за картички-Микс медия печати-Печат на петно 5


Но има още много, които нашия победител, а и вие непременно разгледайте.  А ето кой посочи пръста на съдбата:
2. Тони-Точица и нейния пръв арт журнал!
Честито Тони и ще чакаме да сътвориш още много нови странички в журнала си. Успех!

 Що се отнася до любимките ни - няма как да пропусна да спомена всяка една от тях: чудната страничка на Ина, която смело даде старт на предизвикателството ни,

  CAS Мария, която като хамелеон всеки път показва ново лице, съвсем в тон с вдъхновителя и все пак нейно си, 
Duende, с нейните хвърчащи пеперуди и красиви момичета,


 Боби, която свързвам с есенните красоти. 

И все пак ще спомена по-специално две участия: 
 едното е на Поли Христова, която с нейното послание ме накара да се връщам отново и отново и да търся отговор на въпроса, който ни задава Поли"
Who are you when no one's whatching ?

И другата любимка с послание е  Мария - голямата Усмивка, която след дълго мълчание се завърна на фронта на картичкоправещите. Липсваше ни, Усмивчице, навъртай се отново тук.
Посланието е повече от показателно - факт е, че и на чудесата им трябва мъничко време, така че бъдете търпеливи, всички вие, най-хубавото предстои.
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/40322424_10209683725489470_5061986281119023104_n.jpg?_nc_cat=0&oh=3e158e90c117927bb407a33775e61e53&oe=5BF6E048 
 Ето и вашата значка Любимки :

А докато чакате - разгледайте страницата на Ана Карин (layers of ink) и може да се вдъхновите за нов проект в нейния стил. Имате още една седмица до края на това предизвикателство. 


Желая ви вдъхновение, време ще намерите сами.
Кат от Картишоците

Коментари

  1. Благодаря ти, Кат, и прегръдки за всички Картишочки и талантливи участнички в предизвикателствата тук :) !

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ММП: 30: Тифани Солорио

Здравейте, мили читатели! Днес отново е време за ново предизвикателство. Този месец искаме да ви провокираме с един творец, който много от вас може би познават. Една симпатична и много сладкодумна дама от Америка -  Тифани Солорио. Нейният стил е силно разпознаваем и много популярен в социалните медии.  Характерни за нея са цветята и използването на арт камъчета. Така че, пригответе си цветя, задължително. Тя има YouTube канал, в който могат да бъдат разгледани огромното й количество клипове, в които показва, обяснява и дава съвети кое, как се прави. Слушайки приятната музика в клиповете й, можете да гледате в захлас часове.
И само между другото, дръжте по едно око в блога, защото може и да получите вдъхновение от "извора" този месец. Ето какво сътворихме ние: Мартина Аз бях вдъхновена от нейните изменени бурканчета. (Клипчето можете да гледате тук.) И тъй като отдавна не бях правила такъв проект, реших да преобразя едно малко детско шишенце във вазичка за някои от цветята …

ММП 33: Dorota_mk

 Тя е! Единствена  и неповторима, разпознаваема и уникална, с албумите, които твори. Всички я харесваме и сме разглеждали албумите и с часове. Картичките и са изящни и нежни, върху тях почти винаги греят цветя, а пликовете и кутиите и са  съвършени.
Тя е: полската вълшебница на скрапбукинга Dorota_mk (Dorota Kopeć).


Няма какво повече да показваме - разходете се из блога и, насладете се на красотите и се върнете вдъхновени тук, за да покажете какво сте сътворили.
Награда, разбира се ще има,  за един от вас,  и тя ще бъде в тон с вдъхновителката ни - комплект заготовка за албум и декорация за него.
Ето как и ние от тима на Картишок се вдъхновихме и отговорихме на предизвикателството, наречено Дорота.

Мартина Кой не я познава, кой не е чувал за нея...Дорота. Жената бълва количества албуми, картички, тагове, кутийки и  още безброй други проекти, постоянно.  Тя всъщност, поне според мен, е неизчерпаем източник на вдъхновение. За това ни предизвикателство бях вдъхновена от две картички на …

ММП: 31 Ingrid Gooyer и изчистените ѝ микс медия творби

Скъпи наши микс-медия приятели, благодарим на всички, които се включиха в последното ни предизвикателство! Показахте ни много красиви и вдъхновяващи проекти.
Днес продължаваме с поредното фен-арт предизвикателство, вдъхновени от Ingrid Gooyer.
Тя е много талантлив микс-медия артист, а нейните творби могат да бъдат определени като много рядко срещания CAS (Clean And Simple) миксмедия. С какво накратко се характеризира   изчистения стил в микс медията и не е ли той оксиморон?
- големи бели полета
- изчистен дизайн
- ясно послание
Ингрид доказва, че не само е възможно да твориш изчистени микс медия творби, но дори те са изключително силни като послание и стойност.Ако разгледате подробно блога ѝ, със сигурност ще забележите, че е дизайнер на австралийската 2 Crafty Chipboard компания и може би затова във всичките ѝ (или почти всички) проекти присъстват елементи от чипборд. Освен чипборд елементи, по платната ѝ има тонове бяло гесо, всякакви цветя - както хартиени, така и от плат или …