Пропускане към основното съдържание

ММП 40: Do something GREEN today


#citation #green #ecology #quotes
Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k
За останалите - време е за ново предизвикателство.

ММП 40 - Мисли  зелено!

Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  абитуриентите, та чак до разни рекламни билбордове, които твърдяха, че  "на зелено е по умно". Дали е  така не зная, но определно да мислим зелено, екологично и с грижа за  природата е призив, с които всички ние трябва се учим да живеем.
По всички тези и по още куп причини, ви призоваваме да ни покажете вашето "зелено".

Поли Христова

" Моята интерпретация на темата " Зелено" e НЕ изненадващо  картичка от рециклирани материали . Всичко в нея е "втора употреба" :) . Основата е рециклиран крафт картон, ленените парчета са от покривки , хартията с текста е документ за заем на старобългарски , който дъщеря ми намери в една запустяла къща в Еленския балкан, мръсно бялата хартията за плика за писмо и под червеното ленено парче са от кутии , зелената панделка е от някакъв остатък от зелен ленен плат , конопеният конец е от късметчe за Коледа, цветчетата са от червено ленено парче от покривка , плат от стари дънки и некачествени тичинки , които вече се белят и от червени стават розови. Много добре ми се получи :), а сега да видим как вие виждате "зеленото" през вашия поглед .



Кат

Аз да си призная, веднага реших че ще правя кактуси до втръсване - докато се науча да ги рисувам, или пък ги намразя окончателно. Ето  първите ми плахи опити от тази нощ.

 Освен тях, ето някои любими мои микс медия нещица, в които зеления цвят във всичките му разновидности, има важна роля:


Мислейки в зелено няма как да не помислим екологично. В този ред на мисли показвам страничка от Арт журналчето ми.
А следващата страничка е лятно-цветна. Надявам се да ви харесва.

Подбрахме за вас някои вдъхновения от интернет пространството, а останалите картишочки също ще се включат с напомняния през месеца.

https://www.darkroomdoor.com/blog/tag/rubber_stamps/page/3/
http://blog.clearsnap.com/2015/02/mixed-media-art-journal-page-spring/

http://blog.canvascorpbrands.com/three-ideas-mixed-media-art-journals/

 И за финал -една снимка от цветния Пловдив, в който вдъхновението дебне зад всеки ъгъл:

Вярвам, че вече сте отворили шкафа и търсите какво зелено да ни покажете. И да нямате нещо в този цвят, силно вярвам, че лесно ще го забъркате - синьото на небето и морето, жълтото на слънцето и сте готови!
Награда разбира се ще има - ваучер в размер на 30 лв  от "Крафт нещица" и тя ще е за един от вас на случаен принцип. Ограничения за брой участия няма - колкото повече, толкова по-голям е шансът ви да спечелите:

Коментари

  1. Я так счастлив сегодня, потому что Бог сделал это для меня после того, как я пережил трудные времена с другими кредиторами, и ничего не вышло, я терял веру и надежду, но я все еще должен стоять твердо и добиваться того, чего я ищу. Я счастлив сегодня, потому что Бог направил меня в лучшую кредитную компанию, и я ни о чем не пожалел после того, как связался с ними, и мое сердечное желание было исполнено, и мне дали указанную сумму, которую я просил (300000,00 долларов США), деньги были внесены в моя учетная запись после двух недель разговора с компанией, и они не беспокоили меня и не вызывали у меня головной боли при получении этого кредита от них, другие члены моей семьи и друзья, которых я им направил, все тоже получили свой кредит, я буду любить вас для связи 247officedept@gmail.com / whatsapp + 1-989-394-3740. . и получите свой ссуду быстро, и это безопасно и быстро, вы, у кого нет надежды, веры и всего, что у вас есть, всего лишь во имя получения ссуды, и ничего не получится, держите пари, если вы попробуете этого человека по имени Бенджамин, вы никогда не будете пожалеете о чем-либо, и ваш запрос на кредит будет одобрен, и он будет выплачен прямо на ваш банковский счет, поэтому поторопитесь и свяжитесь с быстрым ответом по WhatsApp + 1-989-394-3740. попросите ссуду любого типа, и она вам будет предоставлена. Желаю тебе всего наилучшего

    ОтговорИзтриване
  2. westcott scissors titanium - Titanium Art
    › blades › titanium is titanium lighter than aluminum › blades › titanium 3 days ago — 3 implant grade titanium earrings days ago A complete titanium curling wand guide titanium nose hoop to the best slot games and experiences titaum around the world. Discover top slots with features, bonuses, features and

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20