Пропускане към основното съдържание

Победители от 2018

Здравейте верни фенове на Картишок щуротиите. Да ви е честита новата 2019 година и да е интересна, различна, творческа, щастлива и вълшебна за всички вас!
Нека започнем годината с нещо хубаво и позитивно, а именно избор на победител в
ММП 37:Коледни вдъхновения: всичко е позволено!
коледното ни предизвикателство, който ще получи ваучер за цели 30 лв от нашето любимо магазинче Крафт нещица и щедрите Бо и Калин. А там определено има какво да си купи човек, още повече, че точно в момента има и новогодишни намаления на всички продукти от категории "Бои и акценти" и "Дизайнерски хартии" от 20-30% до 23.59ч. на 6 януари 2019г.
И ето, късметлията в предизвикателството е: синята Коледа на Мира, скрита под номер 4


Тя е разказала толкова красиво за нейните източници на вдъхновение - рускините с интересният им стил и по-точно Оксана Шумаева и е направила нежна и красива картичка, която със сигурност е усмихнала някого по Коледа.
Мира, да ти е честита наградата, пиши на Бо или на мен за да получиш кода.

Имаме да даваме и един много закъснял подарък - за есенното ни предизвикателство

ММП 36: Надя Хмелевская или просто Smilla

 Там победител е отново номер 4: Маги с уникалния и тефтер, който ни напомни най-много за стила на така любимата ни вече Смила.

 Маги, пиши на Кали за да си получиш наградата.
п.с. Оказа се, че разсеяни от летните почивки сме пропуснали да дадем още една награда - тази за особено любимата ми Анна-Карин. Ето какво показа тегленето на победител:
19 номер е Handmade by Bobi.
 

Боби ще получи възможност да си напазарува за 30 лв от готиното магазинче на Бо! Честито, мила и чакаме да се похвалиш какво си имаш.

Месец януари блогът ни за предизвикателства ще спи зимен сън. Пожелайте ни да сънуваме хубави сънища за да се завърнем отново тук и да продължим да ви вдъхновяваме както и досега! А на вас - много творчески моменти!

Кат от Картишоците.

 

Коментари

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20